u've stepped into woqeha world || Follow me or go back to your home


Stand By Me
EntriesAboutFamily


☛ Speech ☚






last SATURDAY :)
14 August 2012 | 0 note[s]
FROM LEFT : me , sis aida , yana , sis hamizah

FROM LEFT : sis aida , yana , sis hamizah , sis eyraa

sis eyra and me

me and sis aida 

hey peeps , im sure you all dah tengok gambar qeha yg sakai muchh muchh ni kankan ? LULSS ! yeah  hari SABTU , 11.08.2012 . qeha and my sis friends hangout KL , act this picture has been taken currently in SOGO . hmm kiteorg tak capture gambr banyak sangt sebb keadaan dekat KL teramatlah sesak dengan manusia . serious talk , rimas gilaa time dekat masjid india . org langgar qeha sana sini , mentang2 lah qeha nii pendek , suka hati ekau jaa nk langgo eden , PUIHH *kesatairliur* then , dah kena langgar , ada jee tangan manusia yg menggatal nk pegang qeha , lol ! nk pegang2 bukan dengan qeha okay , pegi lah cari bohsia belakang chow kit kalau nk pegang sangt ! GATAI NOHH hang paa nii *sepakmuka* okay , qeha dressup teramatlah simple sebab tak ada masa nk shopping baju sebelum hangout . tadaaaa ! qeha sakai gilaa kankan ?? act saya tak lawa pun , SYAFIQ pun ckap qeha tak lawa :/ nampak tak ?? KEJUJURAN syafiq disitu , luls .

okay , back to the tittle . lepas qeha borong dekat masjid india qeha singgah dekat sogo kott kott ada baju yg qeha nk . memang ada baju yg qeha nak tapi harga semua lawa lawa kott. RM80 ke atas . budget hanya 100 jee , so I decide nk pergi BB PLAZA , okay dah sampai KL sentral then nk pergi naik monorel tapi malangnyaa , disebbkan manusia terlampaulah ramai . so qeha terpaksa patah balik sebb maybe sampai sana lewat petang . qeha dah promise dgn abah akan sampai rawang sebelum buka puasa . so , qeha pergi tengok barang2 dekat kl sentral mana lah tahu ada baju yg ikut taste qeha . tapii tak ada jugak . hari makin lama makin lewat , tapi satu baju pun qeha tak beli . then , qeha patah balik pergi masjid india and main tarik jee baju murah yg ada . then , cepat cepat balik rawang . dah tu beli tiket ktm dah duduk apa semua , qeha duduk sorang ! then qeha nampak ayat yg dia kata "SEMUA PENUMPANG DIMINTA TURUN" time tuu qeha stop dekat batu caves . ahh sudahh , tersalah masuk train daaa . qeha tanya yana "eh yana , kitaa kena turun lah" then yana kata "kitaa tak sampai lagilah , lepas nii bertolak ke rawang" then muka pelik qeha dah tertunjuk , qeha ckap "habis tuu kenapa arahan tu suruh semua penumpang turun?" then kiteorg kelam kabut turun pastu pergi kaunter pertanyaan , org tu kata kiteorg salah train ! yaALLAH , umi dgn abah dia call qeha bnyk kali , sebb dah lewat ! haihh , penat gilaa nak mampuihhh ! satu hari penat , satu baju je qeha mampu beli , lol !! mcm vavi jeee . balik umah terus demam panas . 

BTW , sorry to my teddytiger sebb kitaa tak dpat meet hari tuu . k saya tahu awak teringgin nk keluar sama2 dengan saya . act , tak best pun keluar dengan saya dah lah saya sakai muchh ! seriously kalau tak ramai org , dah lama kitaa jumpa hari tuu . IM SO SORRY buat awak kecewa dgn saya . maybe kalau ada rezeki kitaa keluar sama sama okengg ? and hari ahad hari tuu , qeha pergi jusco dengan sister then qeha beli lah barang yg qeha nk . jumpaa pun ! tapi tak puas shopping , i need more clothes :) tadaaa , ni je hasil qeha hangout last weekend :'(

buy at masjid india

buy at jusco

ǪɛнΔ ƳʋƧσғғ

Older Post | Newer Post