u've stepped into woqeha world || Follow me or go back to your home


Stand By Me
EntriesAboutFamily


☛ Speech ☚






Selamat Hari Raya Aidilfitri !
19 August 2012 | 0 note[s]

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada sesiapa sahaja yg baru sahaja melangkah masuk kedalam blog norfaqihah nii . yeah , hari nii 19.8.2012 bersamaan dengan hari AHAD . yeah , hari ni seluruh malaysia sambut hari raya , just for a certain people didnt celebrate raya today . fuhh , berpeluh sudehh woqeha nii *lappeluh* hari nii raya yg sederhana sahaja untuk keluarga mohdyusoff . act , kiteorng tak ada mood nak raya sebb nenek qeha sakit . still now , she's not being well :( abah kata nenek tak sakit apa2 pun , tapi tetibe jee usus dia rosak . YaAllah , hanya allah je tahu perasaan qeha sekarang . nenek terbaring jee dekat dalam bilik tuu , and sedara mara and jiran2 yg lain datang rumah and ziarah nenek . qeha tak sanggup nk tengok nenek dekat dalam bilik tuu . bilaa masuk je , confirm nk nangis . tadi ABAH qeha ashik menangis jee tengok nenek , act abah memang susah sangt nk nangis , qeha terkejut jugak bila tengok abah macam tuu . Harii nii qeha makan sate je , tk selera nk makan tanpa nenek dekat sebelah . selalunya nenek bising kalau cucu dia seorng tk makan , nenek akan salah kan parent sebb tk bg anak makan . SEE !! nenek seorng yg sangt penyayang ! qeha doakan semoga nenek dipanjangkan umur :( i cant imagine kalau nenek takada , yaAllah mintak dijauhkan semua tuu :( okay back to the tittle of my blog , yeah sempena hari raya ini saya norfaqihah yg hina ini ingin menyusun sepuluh jari meminta ampun dan maaf kepada sesiapa saja yg mengenali diri qeha . if qeha sombong , terkasar bahasa , tergurau kasar or what . qeha mintak maaf sangat sangt . and thanks to my lovely husband , MUHAMMAD SYAFIQ b KAMARULNIZAM sebab hantar text raya dekat qeha semalam . this was my first time dapat text raya dari bf qeha sendiri :) and thanks jugak kawan kawan yg sent text raya dekat qeha jugakk , i appreciate it <3 kdaa , next post qeha kongsikan semua gambar2 qeha dekat kelantan nii haaa ! with my beloved family ! hope korang sukaa , kdaa bye :)

ǪɛнΔ ƳʋƧσғғ

Older Post | Newer Post